Apponyi Kastélyszálló

Dél Dunántúli régió - Hőgyész

Apponyi Kastélyszálló, Hőgyész
  • Cím: 7191 Hőgyész, Ady E. u. 2.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Apponyi Kastélyszálló, Hőgyész

A Kastély jelenleg zárva !

A Gróf Apponyi Kastélyszálló Hőgyészen főúri eleganciával berendezett szobákkal várja a nyugalmat, kikapcsolódást, kényeztetést vagy éppen gyógyulást keresőket.

Az Apponyi család 18. századi barokk otthona Tolna festői dombjai között fekszik egy gyönyörű 5,5 hektáros arborétum közepén. Szállodánk egy olyan pont távol a világ zajától, ahol minden gondját elfelejtheti…

Apponyi Kastélyszálló, Hőgyész

A kastélyban található, korhű bútorokkal berendezett 31 szoba (4 apartman, 11 superior és 16 standard típusú vendégszoba) arisztokratikus pompát sugall. A park modern épülete, a kastélytól mintegy 80 méterre található „Elízium” 29 szobájával - ebből 3 apartman - szintén kényelmes pihenést biztosít.

Apponyi Kastélyszálló, Hőgyész

A kastélyszállóban főúri eleganciával berendezett szobák várják a nyugalmat, kikapcsolódást, kényeztetést vagy éppen gyógyulást keresőket.
Látogasson el hozzánk, próbálja ki gyógy- és wellness szolgáltatásainkat, kóstolja meg Mercy Éttermünk különlegességeit, igyon egy finom kávét, egy illatos teát az Antónia Kávézóban vagy nyáron az aromateraszon. 
A Gróf Apponyi Kastélyszálló azonban nem csak az egyéni vendégeket várja tárt kapukkal. Szállodánk akkor is ideális választás lehet, ha céges rendezvényt, üzleti megbeszélést tartana egy exkluzív helyen - a megszokottól eltérő hangulatban.

Apponyi Kastélyszálló, Hőgyész
  • Cím:7191 Hőgyész, Ady E. u. 2.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás